The Crown seizoen 5 binnenkort op Netflix, bekijk de wonderschone trailer

The Crown seizoen 5 binnenkort op Netflix, bekijk de wonderschone trailer

Donderdag 20 oktober 2022 om 16:05

Het is misschien wel een van de langstverwachte nieuwe seizoenen van een serie tot nu toe: het vijfde seizoen van The Crown komt volgende maand dan toch echt naar Netflix.

<em>The Crown</em> seizoen 5 binnenkort op Netflix, bekijk de wonderschone trailer Het is misschien wel een van de langstverwachte nieuwe seizoenen van een serie tot nu toe: het vijfde seizoen van The Crown komt volgende maand dan toch echt naar Netflix. Nieuwe castNa twee seizoenen met Olivia Colman als de inmiddels wijlen Koningin Elizabeth is het nu de beurt aan Imelda Staunton om die rol in te vullen. Ook de andere hoofdrollen wijzigen: Jonathan Pryce is te zien als Philip, Dominic West als Prins (inmiddels Koning) Charles en Elizabeth Debicki als de wildschone Diana. Bekijk de trailer van The Crown seizoen 5 hierboven. Lees hier waar je The Crown kunt streamen. Lees ook onze recensie van The Crown seizoen 4. Bekijk ook RTL Boulevard: Waarom de 75ste verjaardag van Camilla onder een vergrootglas ligt Bekijk deze video »
Trailer :
The Crown seizoen 5 binnenkort op Netflix, bekijk de wonderschone trailer

Nieuwe cast
Na twee seizoenen met Olivia Colman als de inmiddels wijlen Koningin Elizabeth is het nu de beurt aan Imelda Staunton om die rol in te vullen. Ook de andere hoofdrollen wijzigen: Jonathan Pryce is te zien als Philip, Dominic West als Prins (inmiddels Koning) Charles en Elizabeth Debicki als de wildschone Diana.

Bekijk de trailer van The Crown seizoen 5 hierboven. Lees hier waar je The Crown kunt streamen. Lees ook onze recensie van The Crown seizoen 4.

Actuele video's

Meer actuele video's