Frank Bartels in Koffietijd over 'Blind Date': "Oh nee, dat lijkt me verschrikkelijk!"

Frank Bartels in Koffietijd over 'Blind Date': "Oh nee, dat lijkt me verschrikkelijk!"

Vandaag is Freek Bartels te gast in Koffietijd om te vertellen waar de nieuwe musical 'Blind Date' over gaat. Patrick vindt het wel grappig dat zij nu samen hierover een gesprek voeren want hij en Freek hebben twee jaar lang een relatie gehad vanaf 2010. Patrick was duidelijk niet Freeks ware liefde en dat was wederzijds lacht Patrick. Freek is nog steeds vrijgezel maar aan een blind date moet hij niet denken.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

<em>Frank Bartels</em> in <em>Koffietijd</em> over 'Blind Date': &quot;Oh nee, dat lijkt me verschrikkelijk!&quot; Vandaag is Freek Bartels te gast in Koffietijd om te vertellen waar de nieuwe musical 'Blind Date' over gaat. Patrick vindt het wel grappig dat zij nu samen hierover een gesprek voeren want hij en Freek hebben twee jaar lang een relatie gehad vanaf 2010. Patrick was duidelijk niet Freeks ware liefde en dat was wederzijds lacht Patrick. Freek is nog steeds vrijgezel maar aan een blind date moet hij niet denken. Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Les Misérables opnieuw te zien in Nederland: bekijk optreden bij Musical Awards: the Kick-off Bekijk deze video » Claudia Straatmans over genderneutraal Televizier-Ring Gala: 'Ik miste de vrouwen' Bekijk deze video » Frank van der Lende: "Ik wil de beste zijn" (video) Bekijk deze video »
TV :
Frank Bartels in Koffietijd over 'Blind Date': "Oh nee, dat lijkt me verschrikkelijk!"

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV