In Koffietijd de meest voorkomende klachten tijdens de overgang (video)

In Koffietijd de meest voorkomende klachten tijdens de overgang (video)

Donderdag 20 oktober 2022 om 19:14

In Koffietijd schuift elke maand gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur aan om te praten over verschillende aspecten van de overgang. Vandaag is ook cardioloog Janneke Wittekoek aanwezig om over dit thema informatie te geven. Wittekoek geeft aan dat een belangrijke klacht in haar spreekkamer 'hartkloppingen hebben' is. Dit is vaak onschuldig maar wel vervelend. 'Pijn op de borst' is ook een veelgehoorde klacht. Welke klachten hebben vrouwen in de overgang nog meer?

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

In <em>Koffietijd</em> de meest voorkomende klachten tijdens de <em>overgang</em> (video) In Koffietijd schuift elke maand gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur aan om te praten over verschillende aspecten van de overgang. Vandaag is ook cardioloog Janneke Wittekoek aanwezig om over dit thema informatie te geven. Wittekoek geeft aan dat een belangrijke klacht in haar spreekkamer 'hartkloppingen hebben' is. Dit is vaak onschuldig maar wel vervelend. 'Pijn op de borst' is ook een veelgehoorde klacht. Welke klachten hebben vrouwen in de overgang nog meer? Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.
TV :
In Koffietijd de meest voorkomende klachten tijdens de overgang (video)

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's