Fout maar goud: Marieke Elsinga maakt Gerard Joling bijna aan het huilen

Fout maar goud: Marieke Elsinga maakt Gerard Joling bijna aan het huilen

In Fout maar goud probeert Marieke Elsinga de druk bij haar tegenstanders enorm op te voeren. Domien Verschuuren is daar niet van gediend. “Ik word doodnerveus van de druk die steeds maar weer wordt opgebouwd.” Ook Gerard Joling grapt dat hij het zwaar heeft door deze truc van Marieke. “Ik moet bijna huilen van de uitzending iedere keer.”

Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder.

Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fout maar goud</em>: Marieke Elsinga maakt Gerard Joling bijna aan het huilen In Fout maar goud probeert Marieke Elsinga de druk bij haar tegenstanders enorm op te voeren. Domien Verschuuren is daar niet van gediend. “Ik word doodnerveus van de druk die steeds maar weer wordt opgebouwd.” Ook Gerard Joling grapt dat hij het zwaar heeft door deze truc van Marieke. “Ik moet bijna huilen van de uitzending iedere keer.” Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder. Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Chantal in Fout maar goud tegen zingende Marieke: ‘Zo opwindend wat jij nu doet’ Bekijk deze video » Enorme blunder Chantal Janzen in Fout maar goud: ‘Einde van je carrière’ Bekijk deze video »
TV :
Fout maar goud: Marieke Elsinga maakt Gerard Joling bijna aan het huilen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV