Cheeru Mampaey is maker van André Hazes-docu: 'Het is wel echt een heftig verhaal'

Cheeru Mampaey is maker van André Hazes-docu: 'Het is wel echt een heftig verhaal'

Vrijdag 21 oktober 2022 om 09:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Cheeru Mampaey</em> is maker van <em>André Hazes</em>-docu: 'Het is wel echt een heftig verhaal' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Cheeru Mampaey is de maker van de vijfdelige documentaireserie over André Hazes, die momenteel op Videoland te zien is - en veel stof doet opwaaien. In Jinek is een fragment te zien waarin Hazes opbiecht zestig uur wakker te zijn geweest met behulp van acht gram cocaïne en twee flessen wodka. Op dat moment had Hazes het niet erg gevonden om zoveel te gebruiken dat zijn hart zou stoppen. Mampaey geeft toe enorm geschrokken te zijn van deze biecht: "Het is wel echt een heftig verhaal." Ze ziet hem nu als vriend en daardoor komt het nóg meer aan. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Cheeru Mampaey is maker van André Hazes-docu: 'Het is wel echt een heftig verhaal'

Cheeru Mampaey is de maker van de vijfdelige documentaireserie over André Hazes, die momenteel op Videoland te zien is - en veel stof doet opwaaien. In Jinek is een fragment te zien waarin Hazes opbiecht zestig uur wakker te zijn geweest met behulp van acht gram cocaïne en twee flessen wodka. Op dat moment had Hazes het niet erg gevonden om zoveel te gebruiken dat zijn hart zou stoppen. Mampaey geeft toe enorm geschrokken te zijn van deze biecht: "Het is wel echt een heftig verhaal." Ze ziet hem nu als vriend en daardoor komt het nóg meer aan.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's