Dit was het nieuws: ‘Max Verstappen is profeet Mohammed voor witte mannen’

Dit was het nieuws: ‘Max Verstappen is profeet Mohammed voor witte mannen’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit was het nieuws van donderdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit was het nieuws terugkijken via Gids.tv.

Peter Pannekoek vertelt in Dit was het nieuws dat hij een opvallende ontdekking heeft gedaan. “Als je een opmerking of grap maakt over Max Verstappen... Max Verstappen is de profeet Mohammed voor witte mannen van middelbare leeftijd.” Hij weet dan ook zeker dat een grap over de Formule 1-coureur grote gevolgen heeft, dan zullen massaal pannenkoeken worden verbrand…

Bekijk het fragment van Dit was het nieuws hieronder.

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit was het nieuws</em>: ‘Max Verstappen is profeet Mohammed voor witte mannen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit was het nieuws van donderdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele aflevering van Dit was het nieuws terugkijken via Gids.tv. Peter Pannekoek vertelt in Dit was het nieuws dat hij een opvallende ontdekking heeft gedaan. “Als je een opmerking of grap maakt over Max Verstappen... Max Verstappen is de profeet Mohammed voor witte mannen van middelbare leeftijd.” Hij weet dan ook zeker dat een grap over de Formule 1-coureur grote gevolgen heeft, dan zullen massaal pannenkoeken worden verbrand… Bekijk het fragment van Dit was het nieuws hieronder. Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit was het nieuws: ‘Max Verstappen is profeet Mohammed voor witte mannen’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV