Rutger Castricum valt Wopke Hoekstra aan om 'arrogant' gedrag na stikstof-uitspraak

Rutger Castricum valt Wopke Hoekstra aan om 'arrogant' gedrag na stikstof-uitspraak

Vrijdag 21 oktober 2022 om 11:26

Rutger Castricum besluit Wopke Hoekstra te confronteren met zijn opvallende stikstof-uitspraken van twee maanden geleden. De CDA-leider zei namelijk ineens dat de halvering van de stikstofuitstoot in 2030 ‘niet heilig’ is.

Lees verder onder de video.

Rutger Castricum valt <em>Wopke Hoekstra</em> aan om 'arrogant' gedrag na stikstof-uitspraak Rutger Castricum besluit Wopke Hoekstra te confronteren met zijn opvallende stikstof-uitspraken van twee maanden geleden. De CDA-leider zei namelijk ineens dat de halvering van de stikstofuitstoot in 2030 ‘niet heilig’ is. Lees verder onder de video. Hoekstra boos en gepikeerd?Dit zorgde voor heel wat ophef, maar na het uitkomen van het stikstofrapport en de reactie van het Kabinet is Hoekstra hier nooit meer op teruggekomen. “En dan gaat u zo arrogant staan doen tegen mij!”, aldus Castricum in De Hofbar. De presentator snapt niet dat Hoekstra ineens niet meer wil reageren en boos en gepikeerd reageert. Volgens de minister is dat niet waar, uiteindelijk loopt hij weg van het gesprek. Bekijk het fragment van De Hofbar hierboven. Je kunt elke aflevering van De Hofbar terugkijken bij Gids.tv. Harde discussie over Wopke Hoekstra in Vandaag Inside: "Wat een oen ben je dan!" Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw-Annemiek aan de bar in Vandaag Inside: "Wopke Hoekstra is schizofreen" Bekijk deze video »

Hoekstra boos en gepikeerd?
Dit zorgde voor heel wat ophef, maar na het uitkomen van het stikstofrapport en de reactie van het Kabinet is Hoekstra hier nooit meer op teruggekomen. “En dan gaat u zo arrogant staan doen tegen mij!”, aldus Castricum in De Hofbar. De presentator snapt niet dat Hoekstra ineens niet meer wil reageren en boos en gepikeerd reageert. Volgens de minister is dat niet waar, uiteindelijk loopt hij weg van het gesprek.

Bekijk het fragment van De Hofbar hierboven. Je kunt elke aflevering van De Hofbar terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's