Hotel Krasnapolsky ontruimd vanwege brand, gasten op straat: bekijk de beelden

Hotel Krasnapolsky ontruimd vanwege brand, gasten op straat: bekijk de beelden

Vrijdag 21 oktober 2022 om 11:59

Hotelgasten van het Krasnapolsky stonden vanmorgen ineens op de Dam in Amsterdam. Het pand werd namelijk korte tijd ontruimd vanwege een brand. Op beelden is te zien hoe onder meer mensen in hun badjas op straat staan. Inmiddels is de brand onder controle, er zijn geen slachtoffers gevallen. De brand is in de kelder van het Krasnapolsky Hotel ontstaan, de oorzaak hiervan is nog niet duidelijk.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hotel Krasnapolsky</em> ontruimd vanwege brand, gasten op straat: bekijk de beelden Hotelgasten van het Krasnapolsky stonden vanmorgen ineens op de Dam in Amsterdam. Het pand werd namelijk korte tijd ontruimd vanwege een brand. Op beelden is te zien hoe onder meer mensen in hun badjas op straat staan. Inmiddels is de brand onder controle, er zijn geen slachtoffers gevallen. De brand is in de kelder van het Krasnapolsky Hotel ontstaan, de oorzaak hiervan is nog niet duidelijk. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: woningen ontruimd door brand in Amsterdams café (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Uitslaande brand op industrieterrein in Beugen Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's