Ramp dreigt als Andy van der Meijde gaat barbecueën: ‘Bel de brandweer’ (Andy & Melisa)

Ramp dreigt als Andy van der Meijde gaat barbecueën: ‘Bel de brandweer’ (Andy & Melisa)

Andy van der Meijde besluit in Andy & Melisa om te gaan barbecueën. Dat klinkt als een puik plan, maar eenmaal bezig dreigt het een grote ramp te worden. Er komt veel rook uit de barbecue en dat zorgt voor zere ogen, chagrijn en paniek bij de ex-voetballer. “Kan hier iemand barbecueën? Ik niet. Bel de brandweer, want dit gaat niet goed hier.”

Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder.

Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Ramp dreigt als Andy van der Meijde gaat barbecueën: ‘Bel de brandweer’ (<em>Andy &amp; Melisa</em>) Andy van der Meijde besluit in Andy & Melisa om te gaan barbecueën. Dat klinkt als een puik plan, maar eenmaal bezig dreigt het een grote ramp te worden. Er komt veel rook uit de barbecue en dat zorgt voor zere ogen, chagrijn en paniek bij de ex-voetballer. “Kan hier iemand barbecueën? Ik niet. Bel de brandweer, want dit gaat niet goed hier.” Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder. Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Andy van der Meijde gaat kapot in sportschool: ‘Zat tegen kotsen aan’ (Andy & Melisa) Bekijk deze video » Andy van der Meijde geniet meer van dames dan van padel (Andy & Melisa) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV