RTL Boulevard: krijgen de Meilandjes een nieuw klusprogramma? (video)

RTL Boulevard: krijgen de Meilandjes een nieuw klusprogramma? (video)

<em>RTL Boulevard</em>: krijgen de Meilandjes een nieuw klusprogramma? (video) De familie Meiland gaat de lat iets hoger leggen in het stucen, plamuren en schilderen, want dochter Maxime heeft vandaag onthuld dat het gezin hun doe-het-zelf-kennis gaat bijspijkeren. Dit gegeven zou één ding kunnen betekenen: een nieuw televisieprogramma over dit thema. RTL Boulevard speculeert er op los. In ieder geval gaat de familie in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland aan de slag met de verbouwing van een net aangekocht pension. Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: krijgen de Meilandjes een nieuw klusprogramma? (video)

De familie Meiland gaat de lat iets hoger leggen in het stucen, plamuren en schilderen, want dochter Maxime heeft vandaag onthuld dat het gezin hun doe-het-zelf-kennis gaat bijspijkeren. Dit gegeven zou één ding kunnen betekenen: een nieuw televisieprogramma over dit thema. RTL Boulevard speculeert er op los. In ieder geval gaat de familie in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland aan de slag met de verbouwing van een net aangekocht pension.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's