Tim Oliehoek in RTL Boulevard: 'Kans is klein dat Narcosis Oscar wint' (video)

Tim Oliehoek in RTL Boulevard: 'Kans is klein dat Narcosis Oscar wint' (video)

Tim Oliehoek in <em>RTL Boulevard</em>: 'Kans is klein dat <em>Narcosis</em> Oscar wint' (video) De film Narcosis met Fedja van Huet en Thekla Reuten in de hoofdrollen, gaat over een hecht gezin die in een drama belanden wanneer de vader verdwijnt tijdens een duik. De indringende film won al drie Gouden Kalveren, maar is ook één van de inzendingen voor de oscars. En vanaf vandaag draait hij in de bioscoop. Volgens Tim Oliehoek is de kans echter niet zo groot dat de film daadwerkelijk een Oscar pakt. Je hoorde het in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Film :
Tim Oliehoek in RTL Boulevard: 'Kans is klein dat Narcosis Oscar wint' (video)

De film Narcosis met Fedja van Huet en Thekla Reuten in de hoofdrollen, gaat over een hecht gezin die in een drama belanden wanneer de vader verdwijnt tijdens een duik. De indringende film won al drie Gouden Kalveren, maar is ook één van de inzendingen voor de oscars. En vanaf vandaag draait hij in de bioscoop. Volgens Tim Oliehoek is de kans echter niet zo groot dat de film daadwerkelijk een Oscar pakt. Je hoorde het in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV