HLF8 gemist? Noa Vahle blikt vooruit op WK voetbal en selectie Oranje

HLF8 gemist? Noa Vahle blikt vooruit op WK voetbal en selectie Oranje

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 21 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Noah Vahle blikt vooruit op het sportweekend, maar ook alvast op het WK voetbal. Zo neemt de selectie van het Nederlands elftal even door en kijkt ze naar de eerste tegenstander van Oranje: Senegal. En dat voetballand mogen we niet onderschatten.

<em>HLF8</em> gemist? Noa Vahle blikt vooruit op <em>WK voetbal</em> en selectie Oranje Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 21 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Noah Vahle blikt vooruit op het sportweekend, maar ook alvast op het WK voetbal. Zo neemt de selectie van het Nederlands elftal even door en kijkt ze naar de eerste tegenstander van Oranje: Senegal. En dat voetballand mogen we niet onderschatten. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Gijs Staverman confronteert minister Dijkgraaf over misstanden in onderwijs: "Wat gaat u eraan doen?" (HLF8) Bekijk deze video » Minister Dijkgraaf in JA/NEE spel HLF8: "Is er in de Tweede Kamer genoeg respect voor de wetenschap?" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's