Video: Lisette Brillemans speelt bijna foutloos in halve finale Holland's Got Talent

Video: Lisette Brillemans speelt bijna foutloos in halve finale Holland's Got Talent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Voor Lisette Brillemans kwam vanavond een droom uit. Ze stond in de halve finale van Holland's Got Talent. Met en bijna foutloos optreden wist ze het publiek voor zich te winnen.

Lees verder onder de video.

Video: Lisette Brillemans speelt bijna foutloos in halve finale <em>Holland's Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Voor Lisette Brillemans kwam vanavond een droom uit. Ze stond in de halve finale van Holland's Got Talent. Met en bijna foutloos optreden wist ze het publiek voor zich te winnen. Lees verder onder de video. Golden BuzzerNa vijf mislukte pogingen staat Lisette Brillemans eindelijk in de halve finale door een Golden Buzzer van presentatoren Buddy en Jamai. Met een (bijna) foutloos optreden krijgt zij het publiek wild. Holland's Got Talent: Lisette Brillemans is terug én krijgt GOLDEN BUZZER (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Lisette Brillemans speelt bijna foutloos in halve finale Holland's Got Talent

Golden Buzzer
Na vijf mislukte pogingen staat Lisette Brillemans eindelijk in de halve finale door een Golden Buzzer van presentatoren Buddy en Jamai. Met een (bijna) foutloos optreden krijgt zij het publiek wild.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's