Moorddossier gemist? Nicht Dennis Weening met spiritus overgoten en levend verbrand

Moorddossier gemist? Nicht Dennis Weening met spiritus overgoten en levend verbrand

Melissa, het nichtje van Dennis Weening, is in 2006 met spiritus overgoten en levend verbrand, haar zaak werd afgelopen woensdag behandeld in het programma Moorddossier. Dennis vertelt dat hij nog nooit eerder in de media over deze gebeurtenis heeft gesproken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Moorddossier</em> gemist? Nicht <em>Dennis Weening</em> met spiritus overgoten en levend verbrand Melissa, het nichtje van Dennis Weening, is in 2006 met spiritus overgoten en levend verbrand, haar zaak werd afgelopen woensdag behandeld in het programma Moorddossier. Dennis vertelt dat hij nog nooit eerder in de media over deze gebeurtenis heeft gesproken. Tekst gaat verder onder de video. Hartverscheurende detailsDennis vindt het verschrikkelijk om alle hartverscheurende details rondom deze zaak te horen. 'Dit was een van de moeilijkste dingen ooit om te zien op tv', schrijft hij op Instagram. De presentator vertelt dat hij hier nooit publiekelijk over heeft gesproken, maar blikt terug op 'een enorm zwarte bladzijde' uit zijn leven. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Net5 Moordossier is vanaf woensdag 19 oktober om 20:30 te zien bij Net5. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Net5 Mooddossier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: eerste beelden nieuwe true crime-serie Moorddossier (Net5) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hartverscheurende details
Dennis vindt het verschrikkelijk om alle hartverscheurende details rondom deze zaak te horen. 'Dit was een van de moeilijkste dingen ooit om te zien op tv', schrijft hij op Instagram. De presentator vertelt dat hij hier nooit publiekelijk over heeft gesproken, maar blikt terug op 'een enorm zwarte bladzijde' uit zijn leven.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Net5 Moordossier is vanaf woensdag 19 oktober om 20:30 te zien bij Net5. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Net5 Mooddossier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's