André Hazes blikt terug op aangrijpende documentaire: "Het is een wake-up call geweest"

André Hazes blikt terug op aangrijpende documentaire: "Het is een wake-up call geweest"

Woensdagavond was de grote première van de veelbesproken documentaire over André Hazes. Hierin doet Hazes een boekje open over onder meer zijn liefdesleven en verslavingen. In gesprek met Videoland vertelt André Hazes openhartig over de vijfdelige documentaireserie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>André Hazes</em> blikt terug op <em>aangrijpende documentaire</em>: &quot;Het is een wake-up call geweest&quot; Woensdagavond was de grote première van de veelbesproken documentaire over André Hazes. Hierin doet Hazes een boekje open over onder meer zijn liefdesleven en verslavingen. In gesprek met Videoland vertelt André Hazes openhartig over de vijfdelige documentaireserie. Tekst gaat verder onder de video. Wake-up callAndré Hazes hoopt dat hij anderen kan steunen door zijn eigen persoonlijke verhaal naar buiten te brengen. "Het is een wake-up call dat ik nooit meer terug wil naar zo'n leven. De zanger laat via Instagram weten dat hij er weer klaar voor is om binnenkort op het podium te staan: "Bedankt voor al jullie geduld en vertrouwen." Bekijk de video van Videoland hierboven. Sinds 19 oktober is André Hazes: Crossroads te streamen op Videoland. Bekijk ook Zien: wat vindt Rachel Hazes van Monique Westenberg in docu over zoon André? Bekijk deze video » Zien: André Hazes haalt grap uit met documentairemaker Cheeru Mampaey Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes blikt terug op aangrijpende documentaire: "Het is een wake-up call geweest"

Wake-up call
André Hazes hoopt dat hij anderen kan steunen door zijn eigen persoonlijke verhaal naar buiten te brengen. "Het is een wake-up call dat ik nooit meer terug wil naar zo'n leven. De zanger laat via Instagram weten dat hij er weer klaar voor is om binnenkort op het podium te staan: "Bedankt voor al jullie geduld en vertrouwen."

Bekijk de video van Videoland hierboven. Sinds 19 oktober is André Hazes: Crossroads te streamen op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV