Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Verenigde Staten 2022

Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Verenigde Staten 2022

Samenvatting <em>vrije training 3</em> Formule 1 <em>GP van Verenigde Staten</em> 2022 Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube. Max Verstappen is de snelste tijdens de derde vrije training in het Amerikaanse Austin, Texas. De Ferrari wagens en uiteraard vooral Charles Leclerc. Hamilton en Alonso werde de nummer 5 en 6, achter de Ferrari's en de Red Bulls. Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees hier het volledige tijdschema van de GP van Verenigde Staten. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Verenigde Staten 2022 Bekijk deze video » Tweede vrije training GP van Verenigde Staten: Max Verstappen zevende (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Verenigde Staten 2022

Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube.

Max Verstappen is de snelste tijdens de derde vrije training in het Amerikaanse Austin, Texas. De Ferrari wagens en uiteraard vooral Charles Leclerc. Hamilton en Alonso werde de nummer 5 en 6, achter de Ferrari's en de Red Bulls.

Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees hier het volledige tijdschema van de GP van Verenigde Staten.

Actuele video's

Meer actuele video's