LEGO Masters gemist? Finale-bouwwerk begint Sander op te breken

LEGO Masters gemist? Finale-bouwwerk begint Sander op te breken

Gisteren zagen we bij RTL 4 de grote finale van LEGO Masters. De lat lag hoog. De Brickmaster wilde een bouwwerk zien wat ze nog nooit eerder heeft gezien. Maar na al het bouwen en oneindig veel steentjes in handen te hebben gehad, begint het zware werk Sander op te breken. Hij heeft pijn in zijn rug, slecht geslapen en zijn energieniveau is laag: "Ik voel het in me energie maar er is geen ruimte om achterover te zitten." Bekijk het LEGO Masters-fragment hieronder.

<em>LEGO Masters</em> gemist? Finale-bouwwerk begint <em>Sander</em> op te breken Gisteren zagen we bij RTL 4 de grote finale van LEGO Masters. De lat lag hoog. De Brickmaster wilde een bouwwerk zien wat ze nog nooit eerder heeft gezien. Maar na al het bouwen en oneindig veel steentjes in handen te hebben gehad, begint het zware werk Sander op te breken. Hij heeft pijn in zijn rug, slecht geslapen en zijn energieniveau is laag: "Ik voel het in me energie maar er is geen ruimte om achterover te zitten." Bekijk het LEGO Masters-fragment hieronder. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LEGO Masters: moed zakt Arne en Sander in de schoenen, dak valt op de grond Bekijk deze video » LEGO Masters: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video) Bekijk deze video »
TV :
LEGO Masters gemist? Finale-bouwwerk begint Sander op te breken

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's