LEGO Masters gemist? Zeemonster van finalisten Tom & Peter stort in elkaar

LEGO Masters gemist? Zeemonster van finalisten Tom & Peter stort in elkaar

Zondag 23 oktober 2022 om 10:39

De grote finale van LEGO Masters was gisteren te zien bij RTL 4. De drie koppels Arne en Sander, Jaap en Mathijs of Tom en Peter gingen voor de eerste plek, maar er kon maar een team de winnaar zijn. Tijdens de finale hadden Peter en Tom nogal moeite met het grote zeemonster. Het werk stortte tijdens het bouwen in elkaar. Bekijk het LEGO Masters-fragment uit de finale van 2022 hieronder.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

<em>LEGO Masters</em> gemist? Zeemonster van finalisten <em>Tom &amp; Peter</em> stort in elkaar De grote finale van LEGO Masters was gisteren te zien bij RTL 4. De drie koppels Arne en Sander, Jaap en Mathijs of Tom en Peter gingen voor de eerste plek, maar er kon maar een team de winnaar zijn. Tijdens de finale hadden Peter en Tom nogal moeite met het grote zeemonster. Het werk stortte tijdens het bouwen in elkaar. Bekijk het LEGO Masters-fragment uit de finale van 2022 hieronder. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LEGO Masters: moed zakt Arne en Sander in de schoenen, dak valt op de grond Bekijk deze video » LEGO Masters: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video) Bekijk deze video »
TV :
LEGO Masters gemist? Zeemonster van finalisten Tom & Peter stort in elkaar

Actuele video's

Meer actuele video's