WNL op Zondag: Edith Schippers over terugkeer in Den Haag als lijsttrekker

WNL op Zondag: Edith Schippers over terugkeer in Den Haag als lijsttrekker

Edith Schippers keert terug als lijsttrekker van de VVD voor de Eerste Kamerverkiezingen. Ze ziet de invloed en de importantie van de politiek: "Er zitten zoveel oplossingen in de politiek en daar wil ik weer aan deelnemen."

Hieronder zie je een fragment uit WNL op Zondag van zondag 23 oktober. Je kan de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL op Zondag</em>: Edith Schippers over <em>terugkeer</em> in Den Haag als lijsttrekker Edith Schippers keert terug als lijsttrekker van de VVD voor de Eerste Kamerverkiezingen. Ze ziet de invloed en de importantie van de politiek: "Er zitten zoveel oplossingen in de politiek en daar wil ik weer aan deelnemen." Hieronder zie je een fragment uit WNL op Zondag van zondag 23 oktober. Je kan de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. "Als je werkt in een bedrijf, dan werk je eigenlijk aan iets positiefs. Als ik nu naar de politiek kijk, dan wordt daar weinig meer gelachen. In het bedrijf is er veel minder oog op de bal", zegt Schippers tegen anchor Rick Nieman. Bekijk hierboven het fragment uit WNL op Zondag. Je kunt de beste fragmenten van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
WNL op Zondag: Edith Schippers over terugkeer in Den Haag als lijsttrekker

"Als je werkt in een bedrijf, dan werk je eigenlijk aan iets positiefs. Als ik nu naar de politiek kijk, dan wordt daar weinig meer gelachen. In het bedrijf is er veel minder oog op de bal", zegt Schippers tegen anchor Rick Nieman.

Bekijk hierboven het fragment uit WNL op Zondag. Je kunt de beste fragmenten van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's