ZIEN: kinderen hysterisch bang vanwege Scream-masker in kinderopvang (video)

ZIEN: kinderen hysterisch bang vanwege Scream-masker in kinderopvang (video)

Maandag 24 oktober 2022 om 11:17

Dit kan alleen maar in Amerika: medewerkers van een kinderopvang in de staat Mississippi worden beschuldigd van kindermishandeling, nadat ze kinderen bang maakten met een Scream-masker. Dit deden ze in de aanloop naar Halloween maar wat als grappige actie bedoeld was ontaardt inmiddels in een waar drama voor de betrokkenen.

Op onderstaande beelden van Nu.nl is te zien dat de betreffende kinderen inderdaad flink van slag raakten maar om het nou meteen mishandeling te noemen...

ZIEN: kinderen hysterisch bang vanwege <em>Scream-masker</em> in kinderopvang (video) Dit kan alleen maar in Amerika: medewerkers van een kinderopvang in de staat Mississippi worden beschuldigd van kindermishandeling, nadat ze kinderen bang maakten met een Scream-masker. Dit deden ze in de aanloop naar Halloween maar wat als grappige actie bedoeld was ontaardt inmiddels in een waar drama voor de betrokkenen. Op onderstaande beelden van Nu.nl is te zien dat de betreffende kinderen inderdaad flink van slag raakten maar om het nou meteen mishandeling te noemen... Bekijk ook BN'ers slachten Baudet-trekpop Gideon van Meijeren op Twitter: 'Schofterig, doodeng en puur vergif' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's