Mart op de piste vanaf woensdag te zien bij NPO 3: bekijk de eerste beelden

Mart op de piste vanaf woensdag te zien bij NPO 3: bekijk de eerste beelden

Nog twee dagen geduld en dan kun je bij NPO 3 kijken naar het nieuwe programma Mart op de piste. In deze serie gaat Mart Hoogkamer met een aantal vrienden en muzikanten op wintersport. Mart op de piste heeft een muzikaal tintje, want na zijn zomerhit Ik ga zwemmen wil de volkszanger graag een après-ski kraker.

Lees verder onder de video.

<em>Mart op de piste</em> vanaf woensdag te zien bij NPO 3: bekijk de eerste beelden Nog twee dagen geduld en dan kun je bij NPO 3 kijken naar het nieuwe programma Mart op de piste. In deze serie gaat Mart Hoogkamer met een aantal vrienden en muzikanten op wintersport. Mart op de piste heeft een muzikaal tintje, want na zijn zomerhit Ik ga zwemmen wil de volkszanger graag een après-ski kraker. Lees verder onder de video. Mart Hoogkamer heeft lol en maakt muziekZijn vrienden Wesley Sneijder, Maxim Froger, Randy Wolters en manager Robert-Jan Schipper zijn erbij en samen beleven ze veel lol. Ook komen elke week gasten langs, zoals Shirma Rouse, Wolter Kroes, Bizzey, Jody Bernal en Roxanne Kwant, om hem op muzikaal vlak bij te staan. Bekijk de eerste beelden van Mart op de piste hierboven. Mart op de piste is vanaf woensdag 26 oktober elke week om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer blikt terug op eerste theatershow in Shownieuws: 'Ging lekker!' (video) Bekijk deze video » Speciale uitzending I Want Your Song 29 oktober: Mart Hoogkamer zoekt WK-hit Bekijk deze video »

Mart Hoogkamer heeft lol en maakt muziek
Zijn vrienden Wesley Sneijder, Maxim Froger, Randy Wolters en manager Robert-Jan Schipper zijn erbij en samen beleven ze veel lol. Ook komen elke week gasten langs, zoals Shirma Rouse, Wolter Kroes, Bizzey, Jody Bernal en Roxanne Kwant, om hem op muzikaal vlak bij te staan.

Bekijk de eerste beelden van Mart op de piste hierboven.

Mart op de piste is vanaf woensdag 26 oktober elke week om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV