André Hazes vertelt in documentaire op welk moment het misging in zijn hoofd (video)

André Hazes vertelt in documentaire op welk moment het misging in zijn hoofd (video)

André Hazes is in zijn documentaire erg openhartig over zijn verslavingen. De zanger vertelt over een bepaald moment wat hem zeer negatief heeft beïnvloed, als het gaat om zijn alcohol- en drugsgebruik.

Lees verder onder de video.

<em>André Hazes</em> vertelt in documentaire op welk moment het misging in zijn hoofd (video) André Hazes is in zijn documentaire erg openhartig over zijn verslavingen. De zanger vertelt over een bepaald moment wat hem zeer negatief heeft beïnvloed, als het gaat om zijn alcohol- en drugsgebruik. Lees verder onder de video. Hazes dacht dat hij beter zong met drank en drugsNadat hij had gedronken en gebruikt zong André naar eigen zeggen geweldig. Iemand van Zwarte Cross kwam kijken en wilde dat ze met die rockmuziek zouden optreden. “Toen dacht ik: oh mijn God, ik speel dus beter als ik drink en gebruik. En daar is bij mij iets verkeerd gegaan in mijn hoofd”, aldus Hazes. “Dat is voor mij een heel cruciaal verkeerd moment geweest.” Bekijk het fragment van de documentaire over André Hazes hierboven. André Hazes: Crossroads is nu te streamen bij Videoland. Cheeru Mampaey is maker van André Hazes-docu: 'Het is wel echt een heftig verhaal' Bekijk deze video » André Hazes blikt terug op aangrijpende documentaire: "Het is een wake-up call geweest" Bekijk deze video »

Hazes dacht dat hij beter zong met drank en drugs
Nadat hij had gedronken en gebruikt zong André naar eigen zeggen geweldig. Iemand van Zwarte Cross kwam kijken en wilde dat ze met die rockmuziek zouden optreden. “Toen dacht ik: oh mijn God, ik speel dus beter als ik drink en gebruik. En daar is bij mij iets verkeerd gegaan in mijn hoofd”, aldus Hazes. “Dat is voor mij een heel cruciaal verkeerd moment geweest.”

Bekijk het fragment van de documentaire over André Hazes hierboven. André Hazes: Crossroads is nu te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV