De tijd van ons leven: ‘Als je nog kan praten kan je harder trappen’

De tijd van ons leven: ‘Als je nog kan praten kan je harder trappen’

In De tijd van ons leven doen Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven er alles aan om een professionele wielrenner te worden. Chatilla krijgt hulp van Leontien van Moorsel, maar op medelijden hoeft ze niet te rekenen. Leontien moedigt haar aan tijdens een rit en Chatilla heeft het zichtbaar zwaar, maar als ze vanaf de fiets wat roept krijgt ze een stevige opmerking terug van Van Moorsel. “Als je nog kan praten kan je harder trappen.”

Bekijk de beelden van De tijd van ons leven hieronder.

De tijd van ons leven is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De tijd van ons leven terugkijken bij Gids.tv.

<em>De tijd van ons leven</em>: ‘Als je nog kan praten kan je harder trappen’ In De tijd van ons leven doen Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven er alles aan om een professionele wielrenner te worden. Chatilla krijgt hulp van Leontien van Moorsel, maar op medelijden hoeft ze niet te rekenen. Leontien moedigt haar aan tijdens een rit en Chatilla heeft het zichtbaar zwaar, maar als ze vanaf de fiets wat roept krijgt ze een stevige opmerking terug van Van Moorsel. “Als je nog kan praten kan je harder trappen.” Bekijk de beelden van De tijd van ons leven hieronder. De tijd van ons leven is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De tijd van ons leven terugkijken bij Gids.tv. De tijd van ons leven: Chatilla en Rutger komen niet in de buurt van snelheid profs Bekijk deze video » De tijd van ons leven: Rutger lag twee weken met hartkloppingen in bed Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's