Wim Kieft geëmotioneerd in nieuw seizoen Villa Oranje: 'Toen brak ik' (video)

Wim Kieft geëmotioneerd in nieuw seizoen Villa Oranje: 'Toen brak ik' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wim Kieft is vanaf vrijdag te zien in het nieuwe seizoen van Villa Oranje. En dat levert emotionele beelden op. Je zag een voorproefje in Veronica Offside.

Tekst gaat verder onder de video.

Wim Kieft geëmotioneerd in nieuw seizoen <em>Villa Oranje</em>: 'Toen brak ik' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wim Kieft is vanaf vrijdag te zien in het nieuwe seizoen van Villa Oranje. En dat levert emotionele beelden op. Je zag een voorproefje in Veronica Offside. Tekst gaat verder onder de video. EmotioneelWim Kieft zit samen met Wesley Sneijder, Ronald Koeman, Hans van Breukelen en Jan Wouters in het nieuwe seizoen van Villa Oranje. In het programma wordt er een hoop gelachen, maar presentator Frank Evenblij probeert ook een gevoelige snaar te raken. Toen Wim beelden van zijn kinderen en vrouw te zien kreeg, brak hij. 'Ik word ook ouder.' Het nieuwe seizoen van Villa Oranje is vanaf vrijdag 28 oktober te zien bij Videoland. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Emotioneel
Wim Kieft zit samen met Wesley Sneijder, Ronald Koeman, Hans van Breukelen en Jan Wouters in het nieuwe seizoen van Villa Oranje. In het programma wordt er een hoop gelachen, maar presentator Frank Evenblij probeert ook een gevoelige snaar te raken. Toen Wim beelden van zijn kinderen en vrouw te zien kreeg, brak hij. 'Ik word ook ouder.'

Het nieuwe seizoen van Villa Oranje is vanaf vrijdag 28 oktober te zien bij Videoland. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's