Op1 gemist? Paul de Leeuw gaat het theater in: 'Met trots terugkijken' (video)

Op1 gemist? Paul de Leeuw gaat het theater in: 'Met trots terugkijken' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Paul de Leeuw gaat het theater in: 'Met trots terugkijken' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De 60-jarige Paul de Leeuw gaat opnieuw de theaters in. Hij overziet zijn leven met de nodige humor zoals we van hem gewend zijn, met nummers die hij nog nooit eerder live zong en met oude liedjes, die inmiddels misschien wel een heel andere betekenis hebben. Over zijn voorstelling 60? We Zien Wel… vertelde De Leeuw vanavond bij Op1. 'Alles is geijkt op wat heb ik nou bereikt, en wat zou ik nog willen in de laatste periode van mijn leven. (...) Want ik hoop niet dat ik op mijn tachtigste nog De Regenboog sta te zingen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Paul de Leeuw gaat het theater in: 'Met trots terugkijken' (video)

De 60-jarige Paul de Leeuw gaat opnieuw de theaters in. Hij overziet zijn leven met de nodige humor zoals we van hem gewend zijn, met nummers die hij nog nooit eerder live zong en met oude liedjes, die inmiddels misschien wel een heel andere betekenis hebben. Over zijn voorstelling 60? We Zien Wel… vertelde De Leeuw vanavond bij Op1. 'Alles is geijkt op wat heb ik nou bereikt, en wat zou ik nog willen in de laatste periode van mijn leven. (...) Want ik hoop niet dat ik op mijn tachtigste nog De Regenboog sta te zingen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's