Rico Verhoeven: 'Of ik bij Glory nog tegen Badr Hari ga vechten?' (Jinek)

Rico Verhoeven: 'Of ik bij Glory nog tegen Badr Hari ga vechten?' (Jinek)

Rico Verhoeven staat dit weekend, tijdens HIT IT in Rotterdam, in de ring tegen Hesdy Gerges: 'Hij wil heel graag winnen uiteraard, net als ik. Dus het wordt gewoon superspannend', aldus de kickbokser.

Badr?
Gaat hij in het voorjaar ook zijn wereldtitel weer verdedigen, bij Glory? 'Ja, en ik wacht rustig af wie ze mijn kant op schuiven.' Of er ook een mogelijkheid bestaat dat dat Badr Hari zal zijn zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Rico Verhoeven: 'Of ik bij <em>Glory</em> nog tegen Badr Hari ga vechten?' (Jinek) Rico Verhoeven staat dit weekend, tijdens HIT IT in Rotterdam, in de ring tegen Hesdy Gerges: 'Hij wil heel graag winnen uiteraard, net als ik. Dus het wordt gewoon superspannend', aldus de kickbokser. Badr?Gaat hij in het voorjaar ook zijn wereldtitel weer verdedigen, bij Glory? 'Ja, en ik wacht rustig af wie ze mijn kant op schuiven.' Of er ook een mogelijkheid bestaat dat dat Badr Hari zal zijn zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Rico Verhoeven: 'Of ik bij Glory nog tegen Badr Hari ga vechten?' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's