Peter Gillis is fan van eigen Massa is Kassa-stresspoppen: "Die heb ik elke dag nodig"

Peter Gillis is fan van eigen Massa is Kassa-stresspoppen: "Die heb ik elke dag nodig"

Peter Gillis en Nicol zijn druk bezig geweest met hun merchandise. Er bestaat nu een Foxwild-spel en een Massa is Kassa-stresspop. Peter lijkt erg fan te zijn van de stresspop, maar Nicol daarentegen.... "Daar word je helemaal gek van", roept ze uit. Bekijk het fragment uit Massa is Kassa hieronder.

Peter Gillis is fan van eigen <em>Massa is Kassa</em>-stresspoppen: &quot;Die heb ik elke dag nodig&quot; Peter Gillis en Nicol zijn druk bezig geweest met hun merchandise. Er bestaat nu een Foxwild-spel en een Massa is Kassa-stresspop. Peter lijkt erg fan te zijn van de stresspop, maar Nicol daarentegen.... "Daar word je helemaal gek van", roept ze uit. Bekijk het fragment uit Massa is Kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Peter Gillis is treinbestuurder geworden in Familie Gillis: massa is kassa Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: stiefzoon Mark strijkt Nicol weer eens tegen de haren Bekijk deze video »

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV