Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. De kijkcijfers van de populaire realityserie liepen dit seizoen iets terug, wat wellicht te maken had met de aanklacht van mishandeling tegen Peter Gillis, maar toch genoten elke week ruim een half miljoen Nederlanders van het programma. Alle fragmenten uit deze uitzending Peter Gillis is fan van eigen Massa is Kassa-stresspoppen: "Die heb ik elke dag nodig" Bekijk deze video » Er loopt een loops teefje rond in Familie Gillis: massa is kassa Bekijk deze video » Zien! Nieuwe Gillis merchandise (Familie Gillis: massa is kassa) Bekijk deze video » GenietenAls eigenaar van twaalf vakantieparken staat Peter Gillis deze zomer een grote drukte te wachten, want het hoogseizoen staat voor de deur. Peter vertrouwt zijn zoon Mark de dagelijkse leiding op de parken toe en wil zelf zoveel mogelijk genieten van de zomer met zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol. Uiteraard houdt hij ondertussen de gang van zaken op de parken scherp in de gaten. Over het programmaIn Familie Gillis: massa is kassa volgen we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn gezin. Peter heeft een fortuin vergaard met zijn vakantieparken, hoewel er regelmatig kritiek is op de kwaliteit van de onderkomens. Ondertussen beleeft Peter allerlei avonturen met zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol en zijn kinderen. Hij doet eveneens (veel vruchteloze) pogingen om af te vallen... Bekijk ook Peter Gillis maakt dubbelzinnige grap in Familie Gillis: massa is kassa: "Ik kan wel spuiten" Bekijk deze video » Peter Gillis is treinbestuurder geworden in Familie Gillis: massa is kassa Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 25 oktober 2022 om 21:35

Vanavond is de laatste aflevering van het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. De kijkcijfers van de populaire realityserie liepen dit seizoen iets terug, wat wellicht te maken had met de aanklacht van mishandeling tegen Peter Gillis, maar toch genoten elke week ruim een half miljoen Nederlanders van het programma.

Genieten
Als eigenaar van twaalf vakantieparken staat Peter Gillis deze zomer een grote drukte te wachten, want het hoogseizoen staat voor de deur. Peter vertrouwt zijn zoon Mark de dagelijkse leiding op de parken toe en wil zelf zoveel mogelijk genieten van de zomer met zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol. Uiteraard houdt hij ondertussen de gang van zaken op de parken scherp in de gaten.

Over het programma
In Familie Gillis: massa is kassa volgen we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn gezin. Peter heeft een fortuin vergaard met zijn vakantieparken, hoewel er regelmatig kritiek is op de kwaliteit van de onderkomens. Ondertussen beleeft Peter allerlei avonturen met zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol en zijn kinderen. Hij doet eveneens (veel vruchteloze) pogingen om af te vallen...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's