Jinek gemist? Bekijk hele gesprek met klimaatactivist Jelle de Graaf, die zich aan tafel lijmt

Jinek gemist? Bekijk hele gesprek met klimaatactivist Jelle de Graaf, die zich aan tafel lijmt

Wednesday 26 October 2022 om 08:37

Consternatie bij Jinek, dinsdagavond. Een klimaatactivist van Extinction Rebellion, ene Jelle de Graaf, besloot dat het een goed idee was om zichzelf aan tafel vast te lijmen en vanaf daar het 'gesprek' met presentator Beau van Erven Dorens te voeren - die inviel voor Eva Jinek. Het werd echter meer een monoloog, want zonder een spoor van ironie verkondigde Jelle: "Ik ga de hele tijd aan het woord zijn!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Bekijk hele gesprek met klimaatactivist <em>Jelle de Graaf</em>, die zich aan tafel lijmt Consternatie bij Jinek, dinsdagavond. Een klimaatactivist van Extinction Rebellion, ene Jelle de Graaf, besloot dat het een goed idee was om zichzelf aan tafel vast te lijmen en vanaf daar het 'gesprek' met presentator Beau van Erven Dorens te voeren - die inviel voor Eva Jinek. Het werd echter meer een monoloog, want zonder een spoor van ironie verkondigde Jelle: "Ik ga de hele tijd aan het woord zijn!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. PlichtHet is onbekend of Jelle medestanders hoopt te krijgen door zijn bespottelijke actie, want waarschijnlijk is hij daar niet in geslaagd. De tafelgasten kunnen hun lach al moeilijk inhouden terwijl Jelle bloedserieus door loopt te kakelen dat de media de plicht hebben om te berichten over klimaatverandering en de gevolgen hiervan. Blijkbaar ligt Jelle de hele week te slapen, want als hij ooit eens een journaal bekijkt of een krant openslaat, zal hij erachter komen dat klimaat een belangrijk thema in de nieuwsverslaggeving is. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Bekijk hele gesprek met klimaatactivist Jelle de Graaf, die zich aan tafel lijmt

Plicht
Het is onbekend of Jelle medestanders hoopt te krijgen door zijn bespottelijke actie, want waarschijnlijk is hij daar niet in geslaagd. De tafelgasten kunnen hun lach al moeilijk inhouden terwijl Jelle bloedserieus door loopt te kakelen dat de media de plicht hebben om te berichten over klimaatverandering en de gevolgen hiervan. Blijkbaar ligt Jelle de hele week te slapen, want als hij ooit eens een journaal bekijkt of een krant openslaat, zal hij erachter komen dat klimaat een belangrijk thema in de nieuwsverslaggeving is.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's