Mark van Bommel ontsnapt aan geweldadige overval vanwege horloge (video)

Mark van Bommel ontsnapt aan geweldadige overval vanwege horloge (video)

Woensdag 26 oktober 2022 om 21:52

Mark van Bommel is maandagnacht in de parkeergarage van zijn woning in Antwerpen ontsnapt aan een gewelddadige overval. Rijdend in zijn auto werd hij onder schot gehouden. Mark schrok en reed de achterkant van zijn auto vol in een geparkeerde auto.

John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard: "Hij is enorm geschrokken, en heeft op overlevingsinstinct gereageerd. Hij heeft echt in het oog van een pistool gekeken." Volgens John en Mark ging het de dader om het Rolex horloge van Van Bommel en niet om de auto.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

<em>Mark van Bommel</em> ontsnapt aan geweldadige overval vanwege horloge (video) Mark van Bommel is maandagnacht in de parkeergarage van zijn woning in Antwerpen ontsnapt aan een gewelddadige overval. Rijdend in zijn auto werd hij onder schot gehouden. Mark schrok en reed de achterkant van zijn auto vol in een geparkeerde auto. John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard: "Hij is enorm geschrokken, en heeft op overlevingsinstinct gereageerd. Hij heeft echt in het oog van een pistool gekeken." Volgens John en Mark ging het de dader om het Rolex horloge van Van Bommel en niet om de auto. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel: "Glennis Grace verdient oprecht een tweede kans" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: dit zijn dé outfits van Halloween (video) Bekijk deze video » Glennis Grace left the building en dit is haar slotwoord (video) Bekijk deze video »
TV :
Mark van Bommel ontsnapt aan geweldadige overval vanwege horloge (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's