Video: René van der Gijp geniet van Groningse parodie op klimaatactivist bij Jinek

Video: René van der Gijp geniet van Groningse parodie op klimaatactivist bij Jinek

Woensdag 26 oktober 2022 om 22:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Video: René van der Gijp geniet van Groningse parodie op klimaatactivist bij <em>Jinek</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp heeft dinsdagavond met verbazing gekeken naar de talkshow Jinek, waar een klimaatactivist zich aan tafel vastlijmde. Vandaag stond het hele internet vol met deze beelden én grappenmakers gingen met het voorval aan de haal. In Vandaag Inside werd uitgebreid teruggeblikt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp heeft dinsdagavond met verbazing gekeken naar de talkshow Jinek, waar een klimaatactivist zich aan tafel vastlijmde. Vandaag stond het hele internet vol met deze beelden én grappenmakers gingen met het voorval aan de haal. In Vandaag Inside werd uitgebreid teruggeblikt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's