Johan Derksen in VI: 'Activisten zijn idioten die zich verkopen als idealisten' (video)

Johan Derksen in VI: 'Activisten zijn idioten die zich verkopen als idealisten' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em>: 'Activisten zijn idioten die zich verkopen als idealisten' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Als Wilfred Genee aan het publiek vraagt: 'Zijn er mensen die de behoefte hebben om op tafel te gaan zitten?' antwoordt Johan Derksen gevat: 'Heeft er iemand lijm in z'n zak? (...) Dit zijn idioten, die zich verkopen als idealisten. Zijn er ook activisten die nog het gesprek willen voeren zonder als idioot over te komen?' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Als Wilfred Genee aan het publiek vraagt: 'Zijn er mensen die de behoefte hebben om op tafel te gaan zitten?' antwoordt Johan Derksen gevat: 'Heeft er iemand lijm in z'n zak? (...) Dit zijn idioten, die zich verkopen als idealisten. Zijn er ook activisten die nog het gesprek willen voeren zonder als idioot over te komen?'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV