René van der Gijp hoort bedreigingen van Glennis Grace: 'Je mag tegenwoordig niks meer!'

René van der Gijp hoort bedreigingen van Glennis Grace: 'Je mag tegenwoordig niks meer!'

In Vandaag Inside wordt de strafzaak tegen Glennis Grace besproken. Woensdag was de zitting in de rechtbank en daarbij kwamen ook de bedreigingen van Grace boven water; van kelen doorsnijden tot alle tanden uit iemands bek slaan, het kwam allemaal voorbij. René van der Gijp neemt het op voor de gekwelde zangeres: "Je mag tegenwoordig niks meer!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> hoort bedreigingen van <em>Glennis Grace</em>: 'Je mag tegenwoordig niks meer!' In Vandaag Inside wordt de strafzaak tegen Glennis Grace besproken. Woensdag was de zitting in de rechtbank en daarbij kwamen ook de bedreigingen van Grace boven water; van kelen doorsnijden tot alle tanden uit iemands bek slaan, het kwam allemaal voorbij. René van der Gijp neemt het op voor de gekwelde zangeres: "Je mag tegenwoordig niks meer!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Nieuw Talpa-format?Uiteraard druipt deze opmerking van Van der Gijp van het sarcasme, want de heren kunnen niet geloven dat Glennis Grace enkele dagen eerder bij Jinek een tegenovergesteld verhaal vertelde - terwijl alles op beeld staat. Wilfred Genee beschrijft hoe de beelden een soort Ren je rot door de Jumbo laten zien. Johan Derksen grijpt in: "Zeg dat nou niet, want dan vindt Talpa het een format en dan is het dadelijk een programma!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nieuw Talpa-format?
Uiteraard druipt deze opmerking van Van der Gijp van het sarcasme, want de heren kunnen niet geloven dat Glennis Grace enkele dagen eerder bij Jinek een tegenovergesteld verhaal vertelde - terwijl alles op beeld staat. Wilfred Genee beschrijft hoe de beelden een soort Ren je rot door de Jumbo laten zien. Johan Derksen grijpt in: "Zeg dat nou niet, want dan vindt Talpa het een format en dan is het dadelijk een programma!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's