Roxane Knetemann geprezen door Johan Derksen na marathon: 'Een fit wijffie hoor!'

Roxane Knetemann geprezen door Johan Derksen na marathon: 'Een fit wijffie hoor!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Roxane Knetemann</em> geprezen door Johan Derksen na <em>marathon</em>: 'Een fit wijffie hoor!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Roxane Knetemann schoof woensdagavond weer aan bij Vandaag Inside, anderhalve week nadat ze een marathon heeft gelopen. Dat deed ze in een zeer indrukwekkende tijd: drie uur en dertien minuten. De mannen zijn onder de indruk en Johan Derksen omschrijft Knetemann als 'een fit wijffie'. Overigens was ze tijdens de laatste tien kilometer zó in de war dat ze zelfs een tijdje aan het programma dacht... "Dan hebben we toch nog een inspirerende rol gespeeld!" aldus Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Roxane Knetemann schoof woensdagavond weer aan bij Vandaag Inside, anderhalve week nadat ze een marathon heeft gelopen. Dat deed ze in een zeer indrukwekkende tijd: drie uur en dertien minuten. De mannen zijn onder de indruk en Johan Derksen omschrijft Knetemann als 'een fit wijffie'. Overigens was ze tijdens de laatste tien kilometer zó in de war dat ze zelfs een tijdje aan het programma dacht... "Dan hebben we toch nog een inspirerende rol gespeeld!" aldus Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's