Tina in Het Perfecte Plaatje tegen naaktmodel: ‘Sorry voor mijn gehijg’

Tina in Het Perfecte Plaatje tegen naaktmodel: ‘Sorry voor mijn gehijg’

In Het Perfecte Plaatje maakt Trijntje Oosterhuis een heftig statement met haar naaktmodel. Ook Tina de Bruin zet haar model in om een duidelijke boodschap neer te zetten. De actrice is druk bezig met de fotoshoot en is dolenthousiast over de plaatjes die ze schiet. “Sorry voor mijn gehijg. Het zijn de jaren, die gaan tellen.”

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Tina in <em>Het Perfecte Plaatje</em> tegen naaktmodel: ‘Sorry voor mijn gehijg’ In Het Perfecte Plaatje maakt Trijntje Oosterhuis een heftig statement met haar naaktmodel. Ook Tina de Bruin zet haar model in om een duidelijke boodschap neer te zetten. De actrice is druk bezig met de fotoshoot en is dolenthousiast over de plaatjes die ze schiet. “Sorry voor mijn gehijg. Het zijn de jaren, die gaan tellen.” Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Linda Hakeboom tijdens naaktshoot in Het Perfecte Plaatje: "Billen naar achteren" Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje gemist? Eerste naaktshoot zorgt voor gespannen fotografen (video) Bekijk deze video »
TV :
Tina in Het Perfecte Plaatje tegen naaktmodel: ‘Sorry voor mijn gehijg’

Actuele video's

Meer actuele video's