Advocaat Glennis Grace krijgt ervan langs in Jinek: 'Die mensen waren toevallig in Jumbo?'

Advocaat Glennis Grace krijgt ervan langs in Jinek: 'Die mensen waren toevallig in Jumbo?'

Kerem Canatan, de advocaat van Glennis Grace, schoof woensdag aan bij Jinek (nog steeds gepresenteerd door Beau van Erven Dorens) om te vertellen over de rechtszaak tegen zijn cliënt. Canatan werd onderwerpen aan een stevig kruisverhoor door Van Erven Dorens en tafelgasten Saskia Belleman en Frank Evenblij. Die laatste merkte cynisch op: "Waren al die mensen toevallig in de Jumbo?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat <em>Glennis Grace</em> krijgt ervan langs in <em>Jinek</em>: 'Die mensen waren toevallig in Jumbo?' Kerem Canatan, de advocaat van Glennis Grace, schoof woensdag aan bij Jinek (nog steeds gepresenteerd door Beau van Erven Dorens) om te vertellen over de rechtszaak tegen zijn cliënt. Canatan werd onderwerpen aan een stevig kruisverhoor door Van Erven Dorens en tafelgasten Saskia Belleman en Frank Evenblij. Die laatste merkte cynisch op: "Waren al die mensen toevallig in de Jumbo?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. DoodsbedreigingOok wil Evenblij weten waarom de advocaat überhaupt pleit voor vrijspraak als Glennis Grace zelf erkent fouten te hebben gemaakt. Verder beschrijft Belleman de gruwelijke uitspraken die zijn gedaan, bijvoorbeeld door het zoontje van de zangeres; die zou mensen inschakelen om een medewerker van de Jumbo twee kogels door zijn kop te jagen. De woorden van een idiote puber hebben grote gevolgen, want meerdere Jumbo-werknemers wachten nu op psychische hulp... Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Advocaat Glennis Grace krijgt ervan langs in Jinek: 'Die mensen waren toevallig in Jumbo?'

Doodsbedreiging
Ook wil Evenblij weten waarom de advocaat überhaupt pleit voor vrijspraak als Glennis Grace zelf erkent fouten te hebben gemaakt. Verder beschrijft Belleman de gruwelijke uitspraken die zijn gedaan, bijvoorbeeld door het zoontje van de zangeres; die zou mensen inschakelen om een medewerker van de Jumbo twee kogels door zijn kop te jagen. De woorden van een idiote puber hebben grote gevolgen, want meerdere Jumbo-werknemers wachten nu op psychische hulp...

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's