Zien: Beau van Erven Dorens schreeuwt het uit bij fitnessoefeningen Arie Boomsma

Zien: Beau van Erven Dorens schreeuwt het uit bij fitnessoefeningen Arie Boomsma

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Beau van Erven Dorens</em> schreeuwt het uit bij fitnessoefeningen <em>Arie Boomsma</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De sportschool-hysterie van Arie Boomsma kent geen grenzen. Al jaren verblijdt de presentator ons met de meest bizarre fitnessvideo's, soms gewoon in de kinderspeeltuin in de buurt. Nu blijkt hij ook zijn tachtigjarige vader mee te sleuren naar de sportschool - die het nog leuk vindt ook! Beau van Erven Dorens wordt ook een jaartje ouder en wil graag weten welke oefeningen hij kan doen om fit te blijven. Dat blijkt geen makkelijke opgave, want bij het optillen van 'loodzware' kettlebells schreeuwt Van Erven Dorens het uit... tot grote hilariteit van het publiek in de studio. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Beau van Erven Dorens schreeuwt het uit bij fitnessoefeningen Arie Boomsma

De sportschool-hysterie van Arie Boomsma kent geen grenzen. Al jaren verblijdt de presentator ons met de meest bizarre fitnessvideo's, soms gewoon in de kinderspeeltuin in de buurt. Nu blijkt hij ook zijn tachtigjarige vader mee te sleuren naar de sportschool - die het nog leuk vindt ook! Beau van Erven Dorens wordt ook een jaartje ouder en wil graag weten welke oefeningen hij kan doen om fit te blijven. Dat blijkt geen makkelijke opgave, want bij het optillen van 'loodzware' kettlebells schreeuwt Van Erven Dorens het uit... tot grote hilariteit van het publiek in de studio.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's