Zien: S10 zingt haar nieuwe nummer 'Eenzame hoogte' live bij Jinek

Zien: S10 zingt haar nieuwe nummer 'Eenzame hoogte' live bij Jinek

Donderdag 27 oktober 2022 om 08:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>S10</em> zingt haar nieuwe nummer 'Eenzame hoogte' live bij <em>Jinek</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Zangeres S10, die afgelopen jaar ons land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, komt vrijdag met een nieuw album: Ik besta voor altijd zolang jij aan me denkt. Een hele mond vol, maar wél een reden voor de redactie van Jinek (deze week gepresenteerd door Beau van Erven Dorens vanwege de coronabesmetting van Eva Jinek) om S10 elke avond uit te nodigen in de talkshow. Daarbij zingt ze telkens een nieuw nummer, en woensdag was dat 'Eenzame hoogte'. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: S10 zingt haar nieuwe nummer 'Eenzame hoogte' live bij Jinek

Zangeres S10, die afgelopen jaar ons land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, komt vrijdag met een nieuw album: Ik besta voor altijd zolang jij aan me denkt. Een hele mond vol, maar wél een reden voor de redactie van Jinek (deze week gepresenteerd door Beau van Erven Dorens vanwege de coronabesmetting van Eva Jinek) om S10 elke avond uit te nodigen in de talkshow. Daarbij zingt ze telkens een nieuw nummer, en woensdag was dat 'Eenzame hoogte'.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's