Mart op de piste: Wesley Sneijder en Randy Wolters treden op als volkszangers

Mart op de piste: Wesley Sneijder en Randy Wolters treden op als volkszangers

In het nieuwe programma Mart op de piste doet Mart Hoogkamer zijn best om een Après Ski-hit te scoren, en onder anderen zijn vrienden Wesley Sneijder en Randy Wolters zijn meegereisd. En het blijkt dat deze voetballers ook wel van een optreden als volkszanger houden, ze gaan het podium op en samen met Mart vermaken ze het publiek.

Bekijk de beelden van Mart op de piste hieronder,.

Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mart op de piste</em>: Wesley Sneijder en Randy Wolters treden op als volkszangers In het nieuwe programma Mart op de piste doet Mart Hoogkamer zijn best om een Après Ski-hit te scoren, en onder anderen zijn vrienden Wesley Sneijder en Randy Wolters zijn meegereisd. En het blijkt dat deze voetballers ook wel van een optreden als volkszanger houden, ze gaan het podium op en samen met Mart vermaken ze het publiek. Bekijk de beelden van Mart op de piste hieronder,. Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv. Mart op de piste vanaf woensdag te zien bij NPO 3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Mart Hoogkamer over live WK-special I Want Your Song: "Spannender dan WK zelf" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's