André Hazes kijkt terug op laatste show met gemengde gevoelens: ‘Tot snel’

André Hazes kijkt terug op laatste show met gemengde gevoelens: ‘Tot snel’

André Hazes heeft op social media beelden geplaatst van het laatste optreden dat hij gaf, voordat hij een lange pauze nam om onder meer af te kicken. De zanger kijkt naar deze show met ‘gemengde gevoelens’.

Lees verder onder de video.

<em>André Hazes</em> kijkt terug op laatste show met gemengde gevoelens: ‘Tot snel’ André Hazes heeft op social media beelden geplaatst van het laatste optreden dat hij gaf, voordat hij een lange pauze nam om onder meer af te kicken. De zanger kijkt naar deze show met ‘gemengde gevoelens’. Lees verder onder de video. Hazes had niets om zich zorgen over te maken“Ik vond het doodeng om op een podium te staan in deze tijd. Iets wat langzaam de overhand begon te nemen. En nu kijk ik hier naar… En ik zie dat ik niets had om mij zorgen over te maken”, zegt Hazes. “Dit publiek zorgde ervoor dat wat er ook aan de hand is in je leven, je alles aan kan. En ik doe er alles aan om beter, puurder en rebelser dan ooit daar te staan. Tot snel.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. André Hazes blikt terug op aangrijpende documentaire: "Het is een wake-up call geweest" Bekijk deze video » Hazes-soap: 'Sarah2 gedumpt en André gaat toch weer voor Monique' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hazes had niets om zich zorgen over te maken
“Ik vond het doodeng om op een podium te staan in deze tijd. Iets wat langzaam de overhand begon te nemen. En nu kijk ik hier naar… En ik zie dat ik niets had om mij zorgen over te maken”, zegt Hazes. “Dit publiek zorgde ervoor dat wat er ook aan de hand is in je leven, je alles aan kan. En ik doe er alles aan om beter, puurder en rebelser dan ooit daar te staan. Tot snel.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV