Zie: zangeres Bente: "Ik ben de puppy en de uk" Het Perfecte Plaatje

Zie: zangeres Bente: "Ik ben de puppy en de uk" Het Perfecte Plaatje

Bente Fokkens neemt als tweede deelnemer afscheid van 'Het Perfecte Plaatje'. De zangeres zegt: "Ik ben de puppy, de uk van de groep en ik hoopte dat, dat in mijn voordeel zou werken."

Bekijk hieronder de video van Bente bij RTL Boulevard.

Zie: zangeres <em>Bente</em>: &quot;Ik ben de puppy en de uk&quot; Het Perfecte Plaatje Bente Fokkens neemt als tweede deelnemer afscheid van 'Het Perfecte Plaatje'. De zangeres zegt: "Ik ben de puppy, de uk van de groep en ik hoopte dat, dat in mijn voordeel zou werken." Bekijk hieronder de video van Bente bij RTL Boulevard. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Linda Hakeboom tijdens naaktshoot in Het Perfecte Plaatje: "Billen naar achteren" Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje gemist? Eerste naaktshoot zorgt voor gespannen fotografen (video) Bekijk deze video » Tina in Het Perfecte Plaatje tegen naaktmodel: ‘Sorry voor mijn gehijg’ Bekijk deze video »
TV :
Zie: zangeres Bente: "Ik ben de puppy en de uk" Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV