Seizoen 2 van Secret Duets vanaf donderdag op tv: bekijk de aankondiging

Seizoen 2 van Secret Duets vanaf donderdag op tv: bekijk de aankondiging

Vanaf vanavond kun je bij RTL 4 kijken naar de aftrap van het tweede seizoen van Secret Duets. In de show proberen vier bekende panelleden te raden welke mysterieuze BN’er aan de andere kant van de muur het duet staat te zingen. Presentator Jamai en de panelleden, waaronder Samantha Steenwijk en Dave von Raven, hebben er in ieder geval zin in.

Bekijk de video van Secret Duets hieronder.

Secret Duets is vanaf donderdag 27 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Seizoen 2 van <em>Secret Duets</em> vanaf donderdag op tv: bekijk de aankondiging Vanaf vanavond kun je bij RTL 4 kijken naar de aftrap van het tweede seizoen van Secret Duets. In de show proberen vier bekende panelleden te raden welke mysterieuze BN’er aan de andere kant van de muur het duet staat te zingen. Presentator Jamai en de panelleden, waaronder Samantha Steenwijk en Dave von Raven, hebben er in ieder geval zin in. Bekijk de video van Secret Duets hieronder. Secret Duets is vanaf donderdag 27 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Secret Duets: Charly Luske en Berget Lewis zingen Paradise By The Dashboard Light Bekijk deze video » Bekijk de trailer van nieuw seizoen Secret Duets met o.a. Frans Bauer en Donnie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV