Bij Ons Op Het Kamp aflevering 2: Gijs als paspop in de etalage

Bij Ons Op Het Kamp aflevering 2: Gijs als paspop in de etalage

Vanavond is de tweede aflevering van Bij Ons Op Het Kamp te zien. In deze RTL 5-realityserie zien we de bruisende wereld van woonwagenbewoners. Bekijk de eerste beelden van aflevering 2 hieronder.

Etalage
We kunnen vanavond zien dat Gijs zijn vrouw in de maling neemt tijdens een dagje shoppen. Gijs staat als een paspop in de etalage van een winkel en lacht enorm om de reactie van zijn vrouw. Bekijk de beelden hieronder.

Bij Ons Op Het Kamp is vanaf donderdag 20 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan Bij Ons Op Het Kamp terugkijken via Gids.tv.

<em>Bij Ons Op Het Kamp</em> aflevering 2: Gijs als paspop in de etalage Vanavond is de tweede aflevering van Bij Ons Op Het Kamp te zien. In deze RTL 5-realityserie zien we de bruisende wereld van woonwagenbewoners. Bekijk de eerste beelden van aflevering 2 hieronder. EtalageWe kunnen vanavond zien dat Gijs zijn vrouw in de maling neemt tijdens een dagje shoppen. Gijs staat als een paspop in de etalage van een winkel en lacht enorm om de reactie van zijn vrouw. Bekijk de beelden hieronder. Bij Ons Op Het Kamp is vanaf donderdag 20 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan Bij Ons Op Het Kamp terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's