Secret Duets gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Secret Duets gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Secret Duets gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint het tweede seizoen van Secret Duets op RTL 4. Onder leiding van presentator Jamai Loman proberen vier bekende panelleden te raden welke mysterieuze, bekende gast de andere helft van een duet zingt. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de trailer van nieuw seizoen Secret Duets met o.a. Frans Bauer en Donnie Bekijk deze video » Seizoen 2 van Secret Duets vanaf donderdag op tv: bekijk de aankondiging Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Secret Duets aflevering 1 Bekijk deze video » Over het programmaKun je een bekende herkennen op basis van diens zangstem? Elke aflevering zingen vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur? GastenOp basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moeten de panelleden de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Dat levert hilarische situaties op, want de panelleden kunnen er soms compleet naast zitten. Ook dit seizoen zijn weer een aantal bekende gast-panelleden opgetrommeld, onder wie Esmée van Kampen, Romy Monteiro en Eva Simons.
Uitzending :
Secret Duets gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond begint het tweede seizoen van Secret Duets op RTL 4. Onder leiding van presentator Jamai Loman proberen vier bekende panelleden te raden welke mysterieuze, bekende gast de andere helft van een duet zingt.

Over het programma
Kun je een bekende herkennen op basis van diens zangstem? Elke aflevering zingen vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur?

Gasten
Op basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moeten de panelleden de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Dat levert hilarische situaties op, want de panelleden kunnen er soms compleet naast zitten. Ook dit seizoen zijn weer een aantal bekende gast-panelleden opgetrommeld, onder wie Esmée van Kampen, Romy Monteiro en Eva Simons.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Secret Duets

Actuele video's

Meer actuele video's