Derk Sauer in Op1 over de toespraak Vladimir Poetin: "Zijn houding was heel anders"

Derk Sauer in Op1 over de toespraak Vladimir Poetin: "Zijn houding was heel anders"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Derk Sauer</em> in <em>Op1</em> over de toespraak Vladimir Poetin: &quot;Zijn houding was heel anders&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vladimir Poetin houdt vandaag zijn jaarlijkse speech. Deze toespraak gaat de wereld, volgens de woordvoerder van Poetin, nog jarenlang analyseren. Journalist Derk Sauer vertelt in Op1 vooruit op de speech: "Zijn houding was heel anders dan de laatste maanden. Hier stond een Poetin die weer van zelfvertrouwen blaakte. Een man met een plan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Derk Sauer in Op1 over de toespraak Vladimir Poetin: "Zijn houding was heel anders"

Vladimir Poetin houdt vandaag zijn jaarlijkse speech. Deze toespraak gaat de wereld, volgens de woordvoerder van Poetin, nog jarenlang analyseren. Journalist Derk Sauer vertelt in Op1 vooruit op de speech: "Zijn houding was heel anders dan de laatste maanden. Hier stond een Poetin die weer van zelfvertrouwen blaakte. Een man met een plan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's