Roosmarijn Wind over haar Hanky Panky Goodbye documentaire: "We zijn zoveel meer dan dat"(video)

Roosmarijn Wind over haar Hanky Panky Goodbye documentaire: "We zijn zoveel meer dan dat"(video)

Actrice Roosmarijn Wind is te gast bij De Avondshow. Zij maakte de documentaire ‘Hanky Panky Goodbye’ over racisme richting mensen met een Aziatische afkomst. Als Arjen haar vraagt wat haar ervaringen zijn met castingen, is Roosmarijn vrij duidelijk.

Typische stomme rollen
"Ik ben vaak gevraagd voor Aziatische rollen, zoals masseur, iemand die werkt in een sushiwinkel of nagelstyliste, dat heb ik wel eens gedaan. Maar we zijn zoveel meer dan alleen dat, waarom kunnen wij niet ook een advocaat spelen of de hoofdrol in een film, waarom altijd van die typische stomme rollen", aldus Roosmarijn Wind.

Bekijk hieronder de video van De Avondshow

<em>Roosmarijn Wind</em> over haar <em>Hanky Panky Goodbye</em> documentaire: &quot;We zijn zoveel meer dan dat&quot;(video) Actrice Roosmarijn Wind is te gast bij De Avondshow. Zij maakte de documentaire ‘Hanky Panky Goodbye’ over racisme richting mensen met een Aziatische afkomst. Als Arjen haar vraagt wat haar ervaringen zijn met castingen, is Roosmarijn vrij duidelijk. Typische stomme rollen"Ik ben vaak gevraagd voor Aziatische rollen, zoals masseur, iemand die werkt in een sushiwinkel of nagelstyliste, dat heb ik wel eens gedaan. Maar we zijn zoveel meer dan alleen dat, waarom kunnen wij niet ook een advocaat spelen of de hoofdrol in een film, waarom altijd van die typische stomme rollen", aldus Roosmarijn Wind. Bekijk hieronder de video van De Avondshow Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Roosmarijn Wind over haar Hanky Panky Goodbye documentaire: "We zijn zoveel meer dan dat"(video)

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV