Sebas Groot wint finale Project Rembrandt: 'Ik ben ontzettend dankbaar'

Sebas Groot wint finale Project Rembrandt: 'Ik ben ontzettend dankbaar'

Sebas Groot heeft gisterenavond de grote finale van Project Rembrandt gewonnen. Ruim 1,4 miljoen mensen zagen hoe de 21-jarige student Kunstgeschiedenis de jury imponeerde met zijn meesterwerk en portret van Rembrandt.

Exposeren in Rijksmuseum
De laatste aflevering van het programma, gepresenteerd door Annechien Steenhuizen, speelde zich af in het Rijksmuseum. De laatste vier kandidaten sliepen zelfs een nacht op deze bijzondere locatie. Winnaar Sebas krijgt nu de eer om in het museum te exposeren.

Reactie Sebas
De overdonderde winnaar laat weten: "Wat een eer om te worden uitgeroepen tot winnaar van Project Rembrandt. Ik bedank de jury, mede-kandidaten en de productie voor deze leuke, avontuurlijke en leerzame tijd. Ik ben ontzettend dankbaar." Bekijk hieronder het moment waarop de winnaar bekendgemaakt werd.

Je kunt de volledige finale van Project Rembrandt terugkijken bij Gids.tv.

Sebas Groot wint finale <em>Project Rembrandt</em>: 'Ik ben ontzettend dankbaar' Sebas Groot heeft gisterenavond de grote finale van Project Rembrandt gewonnen. Ruim 1,4 miljoen mensen zagen hoe de 21-jarige student Kunstgeschiedenis de jury imponeerde met zijn meesterwerk en portret van Rembrandt. Exposeren in RijksmuseumDe laatste aflevering van het programma, gepresenteerd door Annechien Steenhuizen, speelde zich af in het Rijksmuseum. De laatste vier kandidaten sliepen zelfs een nacht op deze bijzondere locatie. Winnaar Sebas krijgt nu de eer om in het museum te exposeren. Reactie SebasDe overdonderde winnaar laat weten: "Wat een eer om te worden uitgeroepen tot winnaar van Project Rembrandt. Ik bedank de jury, mede-kandidaten en de productie voor deze leuke, avontuurlijke en leerzame tijd. Ik ben ontzettend dankbaar." Bekijk hieronder het moment waarop de winnaar bekendgemaakt werd. Je kunt de volledige finale van Project Rembrandt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight gemist? 'Een leuk wijfke, daar ga je toch voor' Bekijk deze video »
TV :
Sebas Groot wint finale Project Rembrandt: 'Ik ben ontzettend dankbaar'
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sebas Groot wint finale Project Rembrandt: 'Ik ben ontzettend dankbaar' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV