Love Island zoekt jonge vrijgezellen in zwembroek en bikini

Love Island zoekt jonge vrijgezellen in zwembroek en bikini

Single en toe aan een broeierige zomer? Geef je dan nu op voor Love Island. RTL is namelijk op zoek naar jonge vrijgezellen die zes weken op een tropische bestemming willen verblijven om daar de liefde van hun leven te vinden.

Deelnemers wegstemmen
Het programma, dat in vele landen al een regelrechte hit is, volgt de singles in hun zoektocht naar een geschikte partner. Daarnaast moeten de vrijgezellen ook zorgen dat ze geliefd zijn bij de kijker. Die heeft namelijk de macht om ze weg te stemmen.

Nieuw presentatieduo
De presentatie is in handen van niemand minder dan de zoon van Samson & Gert-legende Gert Verhulst: Viktor Verhulst. Holly Mae Brood, met een al net zo bekende vader, zal aan zijn zijde gaan schitteren.

Geef je op
Weet je nog iemand voor wie dit een uitgesproken kans is of zie je jezelf al paraderen over een zonnige boulevard? Geef je op, laat het ons hieronder weten en tag diegene die mee zou moeten doen.

<em>Love Island</em> zoekt jonge vrijgezellen in zwembroek en bikini Single en toe aan een broeierige zomer? Geef je dan nu op voor Love Island. RTL is namelijk op zoek naar jonge vrijgezellen die zes weken op een tropische bestemming willen verblijven om daar de liefde van hun leven te vinden. Deelnemers wegstemmenHet programma, dat in vele landen al een regelrechte hit is, volgt de singles in hun zoektocht naar een geschikte partner. Daarnaast moeten de vrijgezellen ook zorgen dat ze geliefd zijn bij de kijker. Die heeft namelijk de macht om ze weg te stemmen. Nieuw presentatieduoDe presentatie is in handen van niemand minder dan de zoon van Samson & Gert-legende Gert Verhulst: Viktor Verhulst. Holly Mae Brood, met een al net zo bekende vader, zal aan zijn zijde gaan schitteren. Geef je opWeet je nog iemand voor wie dit een uitgesproken kans is of zie je jezelf al paraderen over een zonnige boulevard? Geef je op, laat het ons hieronder weten en tag diegene die mee zou moeten doen. Bekijk ook Bekijk de nieuwe trailer van Ex on the Beach: UK Bekijk deze video »
TV :
Love Island zoekt jonge vrijgezellen in zwembroek en bikini
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Love Island zoekt jonge vrijgezellen in zwembroek en bikini of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV