Andy & Melisa: Andy is doodsbang dat er een spin in zijn pak zit

Andy & Melisa: Andy is doodsbang dat er een spin in zijn pak zit

In Andy & Melisa moet de tuin netjes worden gemaakt, en Andy van der Meijde krijgt een taak. Hiervoor moet hij een speciaal pak aan, maar hij is doodsbang. “Als er een spin in zit, dan ga ik… Dan trek ik ‘m nooit meer aan. Ik zweer het je”, aldus Andy. “Ik ben echt bang voor spinnen.” Toch kan Melisa het niet laten om een grapje met hem uit te halen…

Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder.

Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Andy &amp; Melisa</em>: Andy is doodsbang dat er een spin in zijn pak zit In Andy & Melisa moet de tuin netjes worden gemaakt, en Andy van der Meijde krijgt een taak. Hiervoor moet hij een speciaal pak aan, maar hij is doodsbang. “Als er een spin in zit, dan ga ik… Dan trek ik ‘m nooit meer aan. Ik zweer het je”, aldus Andy. “Ik ben echt bang voor spinnen.” Toch kan Melisa het niet laten om een grapje met hem uit te halen… Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder. Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Andy van der Meijde geniet meer van dames dan van padel (Andy & Melisa) Bekijk deze video » Ramp dreigt als Andy van der Meijde gaat barbecueën: ‘Bel de brandweer’ (Andy & Melisa) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV