Het Gouden Uur: rechercheur Mardik wordt verdacht van aanslag door collega’s

Het Gouden Uur: rechercheur Mardik wordt verdacht van aanslag door collega’s

Friday 28 October 2022 om 17:58

Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van de thrillerserie Het Gouden Uur. Deze serie draait om het eerste cruciale uur na een terroristische aanslag. Rechercheur Mardik wil de zaak oplossen, maar nu wordt hij zelf verdacht door zijn collega’s.

Bekijk de beelden van Het Gouden Uur hieronder.

Het Gouden Uur is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3 en NPO Plus. Je kunt alle afleveringen van Het Gouden Uur terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Gouden Uur</em>: rechercheur Mardik wordt verdacht van aanslag door collega’s Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van de thrillerserie Het Gouden Uur. Deze serie draait om het eerste cruciale uur na een terroristische aanslag. Rechercheur Mardik wil de zaak oplossen, maar nu wordt hij zelf verdacht door zijn collega’s. Bekijk de beelden van Het Gouden Uur hieronder. Het Gouden Uur is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3 en NPO Plus. Je kunt alle afleveringen van Het Gouden Uur terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe thrillerserie Het Gouden Uur: ‘We zijn in oorlog, aangevallen op eigen grond’ Bekijk deze video » Zien: Nasrdin Dchar razend enthousiast over rol in thrillerserie Het Gouden Uur Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's